Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Memphis zit niet te wachten op AAF

Na een hoopvolle week voor de AAF heeft Memphis in ieder geval laten weten niet erg op een AAF-franchise te zitten wachten. Memphis speelde eerder vandaag tegen Arizona en wist niet meer dan 12.000 toeschouwers naar het stadion te lokken.

Memphis, met hoofdcoach Mike Singletary, verloor de eerste thuiswedstrijd met 20-18. Het team stond bij rust nog met 12-0 voor. Quarterback Christian Hackenberg deed het niet veel beter dan bij zijn eerste wedstrijd. Met 102 passing yards wist hij maar nauwelijks boven running back Zac Stacy uit. Stacy rakelde 101 yards binnen en werd de eerste speler in de geschiedenis van de AAF met meer dan 100 yards in een wedstrijd.

Arizona kwam door de overwinning op een 2-0 record en was meteen het eerste team in de AAF-geschiedenis met een uitoverwinning.

Het vorige dieptepunt in toeschouwersaantallen werd vorige week genoteerd. Toen zaten, notabene in Arizona, amper 15.000 mensen bij de wedstrijd tegen Salt Lake.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *