Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Dylan Reede kiest voor William Jewell College

Amsterdam Crusaders receiver Dylan Reede heeft woensdagavond tijdens een Commitment Party bekendgemaakt naar welke NCAA-school hij vertrekt. In het home van de Cru liet de receiver zijn keuze vallen op William Jewell.

Volgens de Crusaders is Reede de eerste wide receiver in Europa, die rechtstreeks van amateurfootball in Nederland naar de NCAA vertrekt. De keuze voor William Jewell komt niet als een verrassing, omdat Reede zelf via social media al een aantal posts op social media had gezet. In deze posts liet hij zich op een positieve manier uit over de coaches bij William Jewell.

Reede had de keuze uit Purdue, William Jewell College en Florida Tech.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *