Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

NFL houdt Combine in Keulen

De NFL gaat talent werven net over de Nederlandse grens met Duitsland. Dinsdag kondigde de bond aan dat de Amerikaanse league in Keulen neerstrijkt voor een NFL International Combine. Doel is om talent te werven dat uiteindelijk mee kan met de profs. De NFL heeft 19 oktober gekozen als do-date.

De NFL International Combine steekt precies hetzelfde in elkaar als de NFL Combine, die elk jaar in Indianapolis wordt gehouden. Het is daarmee een vleeskeuring op gebied van snelheid, kracht en behendigheid. 50 talenten krijgen de kans hun kunsten te etaleren voor NFL-scouts.

Keulen is niet nieuw als bestemming. NFL Europe hield er jarenlang minicamp voor Nationals. Talentvolle Europese topspelers werden hier een dag of vijf geobserveerd, voordat ze uiteindelijk aan NFL Europe teams werden toegewezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *