Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Bevroren voeten voor Antonio Brown

De Oakland Raiders zijn dit seizoen te zien op ‘Hard Knocks’ en uiteraard wordt alles uit de kast getrokken om het voor de kijkers zo spectaculair mogelijk te maken. Iets anders kunnen we er niet van maken, nu een opmerkelijke blessure van wide receiver Antonio Brown de ronde doet.

Brown kwam dit offseason na veel vijven en zessen over van de Pittsburgh Steelers. Eén van de beste receivers in de NFL stuurde in Pennsylvania op een breuk aan en werd al snel bij de equipe van John Gruden gevoegd.

Dezelfde Brown heeft nu een ernstige voetblessure opgelopen, omdat hij niet het juiste schoeisel aan had toen hij een cryotank binnen liep voor een behandeling. De normaliter korte en pijnloze behandeling, bij een temperatuur van -110 graden Celsius, leidde bij Brown tot bevroren voeten.

Wat het effect van de ‘frost bite’ gaat zijn is nog onbekend. Sprinter Justin Gatlin claimt dat een soortgelijke blessure hem maanden aan de kant hield. Dat is niet iets waar de Oakland Raiders momenteel aan moeten denken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *