Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Blindside en Gridiron smelten samen tot groot footballplatform

Een en een is een. Voor de meeste mensen lijkt dit een onzinnige rekensom maar niet voor Perry Hendriks (Gridiron) en Dennis Zuidam (Blindside). Binnen de community en langs de lijnen van de Nederlandse American Football velden was een vaak gehoord geluid het idee van een samenwerking tussen de twee websites.

Een idee dat voorheen zeer onwaarschijnlijk leek heeft inmiddels gestalte gekregen. De individuele wensen en ideeën voor de toekomst zijn al enige tijd achterhaald door de realiteit. Hoe groot de ambitie ook is om een “eigen” podium te bieden, het is buitengewoon lastig dit met beperkte “persoonlijke” beschikbaarheid voor elkaar te boksen.

Na meerdere gesprekken waarin visies en ambities werden uitgesproken bleken deze vrijwel naadloos bij elkaar aan te sluiten. De eerste ideeën werden uitgewerkt en al snel kreeg het project vorm. Gefundeerd op de jarenlange naamsbekendheid en website van Gridiron, vormgegeven in de Blindside huisstijl inclusief een nieuw gezamenlijk logo gaat men de toekomst tegemoet onder het vertrouwde Gridiron vaandel.

Perry Hendriks, Gridiron; “Deze samenwerking is gestoeld op onze gezamenlijke liefde voor American football en de ambitie om de sport voor eens en voor altijd in de juiste richting te duwen. De positieve energie die bij deze fusie is vrijgekomen heeft hopelijk ook een positief effect op de bond. De mogelijkheden die er zijn als we de handen ineen slaan zijn onbeperkt.”

Dennis Zuidam, Blindside; “Dit voelt als de juiste weg voorwaarts. Ondanks de vele veranderingen op persoonlijk vlak is de liefde en passie voor het spelletje en de community in Nederland nooit verdwenen. Door te fuseren creëren we een situatie waarbij we veel consistenter kunnen functioneren terwijl we elkaar ook werk uit handen kunnen nemen. Gezamenlijk de sport in Nederland een mooi podium bieden en naar een hoger niveau tillen. Dat is waar het om gaat, uiteindelijk gaat American Football ons allemaal aan het hart…”

Het nieuwe platform bestaat uit traditionele journalistiek, maar kent ook audiovisuele impulsen. Op het nieuwe Gridiron.nl vormen tv en radio straks de hoofdmoot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *