Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Lamar Miller slachtoffer van preseason

Luttele uren nadat fantasy football eigenaren het nieuws over het pensioen van Andrew Luck te verwerken kregen, moesten ze opnieuw aan de ademhaling. Ook running back Lamar Miller van de Houston Texans lijkt het aankomende seizoen te kunnen ‘shaken’.

Running back Lamar Miller greep al op de eerste drive van de preseason game tegen de Dallas Cowboys naar de knie. Hij kreeg een handoff van quarterback DeShaun Watson, wist een yard terreinwinst te vergaren, maar stortte toen ter aarde. Volgens insiders moet een MRI uitwijzen wat men in Houston vreest: een gescheurde knieband.

Vorig seizoen vergaarde Miller 1.136 total yards. Hij bereikte zes keer de endzone.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *