Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Administratiebureau voor AFBN incasso’s

Het contributiegeld van de verenigingen aan de AFBN wordt niet op tijd overgemaakt. Vorige seizoen zorgde dit al voor paniek. Het leidde zelfs tot de dreiging dat sommige verenigingen door de achterstand niet de wei in mochten. Uiteindelijk leidde dit niet tot sancties, omdat de bond dit niet bevorderlijk vond voor het verloop van de divisies.

Het niet op tijd betalen van de contributie baart de AFBN echter wel zorgen. Nu penningmeester Max de Haas afstand heeft gedaan van zijn bestuursfunctie, heeft de AFBN besloten de werkzaamheden onder te brengen bij een administratiekantoor.

De AFBN hoopt hiermee te voorkomen dat de liquide middelen in gevaar komen. Het administratiebureau hanteert uiteraard strakkere deadlines voor betalingen en zal niet schromen om incassobrieven uit te laten gaan. De extra kosten zijn hierbij voor de vereniging.

Op 19 oktober is er weer een nieuwe AFBN ALV. Ongetwijfeld dat we dan in de nieuwe notulen kunnen lezen dat het bestuur hoopvol is dat er geen verenigingen de competitie worden uitgezet vanwege wanbetalingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *