Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Sleuteltransfer: Clowney naar Seahawks

De Seattle Seahawks hebben zich versterkt met defensive end Jadeveon Clowney. Clowney komt in een trade over van de Houston Texans.

De Texans hebben Clowney verscheept voor rommel. In ruil voor Clowney kreeg de ploeg uit Texas een keuze uit de derde ronde van de eerstvolgende draft, linebacker Jacob Martin en pass-rusher Barkevious Mingo.

Eerder ketste een deal met de Dolphins af, omdat Clowney te kennen gaf dat hij niet voor de ploeg uit Florida wilde spelen. De Texans hadden daarom niet veel opties. Clowney is al sinds maart met het team aan het bekvechten over de opgelegde franchise tag.

Clowney wilde graag getagged worden als defensive end. De verdediger vond dat hij die status had verdiend. De Texans besloten hem echter te taggen als linebacker. Tussen de beide posities zit een loonsverschil van 1.160.000 dollar verschil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *