Een abonnement op Gridiron The Magazine & het Gridiron Jaarboek?

Raiders dreigen A.B. met schorsing

De Oakland Raiders hebben genoeg van het diva-gedrag van wide receiver Antonio Brown en dreigen hem een schorsing op te leggen voor aankomende zondag.

De wide receiver postte gisteren op social media een brief van general manager Mike Mayock, waarin enkele boetes werden opgelegd. De boetes leidden tot een confrontatie in de kleedkamer, waarbij Antonio Brown kennelijk gedreigd zou hebben met fysiek geweld.

Brown kwam tijdens trainingskamp in opspraak, vanwege een voetblessure en vanwege gedoe over zijn helm. Hierdoor miste de ster behoorlijk wat trainingstijd. Het noopte general manager Mayock om Brown in de oren te knopen dat ‘hij moest beslissen of hij aan boord was of niet’.

Echt geweld is er niet gebruikt, maar het mag duidelijk zijn dat de woorden van Brown het gezag van de general manager nogal ondermijnen. Het wordt in ieder geval steeds meer duidelijk waarom de Pittsburgh Steelers het een goede zet vonden om A.B. naar Los Angeles te laten verhuizen.

Overigens kan een schorsing ook financiele consequenties hebben. Als de Raiders hem voor het seizoen schorsen, kunnen ze onder de 29 miljoen gegarandeerde dollars uit die Brown nog van ze krijgt.

Of het zover komt is maar de vraag. Mayock is slechts een personage in de ruzie, coach Jon Gruden is de andere. Gruden maakte er tijdens de ‘Hard Knocks’-serie geen geheim van dat hij speciale plannen met Antonio Brown heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *