Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Eerste Divisie bestaat in 2020 uit vijf teams

De Eerste Divisie bestaat dit seizoen uit vijf teams, die onderling uitmaken wie er strijdt om het kampioenschap. Vorig seizoen zaten er nog acht teams in de divisie.

Alle ogen zijn in 2020 gericht op de Amsterdam Panthers, het team dat runner up werd in de Runners Up Bowl na het ongeslagen 7-0 reguliere seizoen. De formatie sloeg de mogelijkheid af om in de Eredivisie te spelen, omdat er personele tekorten dreigen.

Er zijn daarom kapers op de kust. Den Haag Raiders speelt al een aantal seizoenen goed football en viel vorig seizoen met een derde plaats net buiten de boot. Ook is het interessant om te zien wat Lightning Leiden doet. De ploeg schopte het zeven maanden geleden tot een 4-6 record in de Eredivisie, maar moet het stapje terug doen.

De divisie wordt verder bezet door Maastricht Wildcats en het combiteam Predators, een combi van Eindhoven Raptors, Tilburg Wolves en Spijkenisse Scouts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *