Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

J.J. Watt terug in actie

Het moet bij de Buffalo Bills best even slikken zijn geweest. Aankomende zaterdag om 22:30 uur speelt het team een Wildcard Play-Off wedstrijd tegen Houston Texans. Dat team heeft defensive end J.J. Watt weer op het actieve roster gezet.

J.J. Watt werd dit seizoen op de Injury Reserve-lijst gezet. Twee maanden geleden scheurde hij een spier in zijn arm, maar lijkt zaterdag mogelijk enkele plays te kunnen spelen. De move was noodzakelijk voor de Texans, want het heeft verdedigend de slechtste papieren van alle overgebleven NFL-teams.

J.J. Watt werd in zijn eerste vijf seizoenen drie keer verkozen tot NFL Defensive Player of the Year. De laatste vier seizoenen kwakkelt hij echter met blessures. Alleen in 2018 kwam hij tot een vol seizoen, maar liet daarbij meteen zien dat hij het verdedigen niet was verleerd. Watt kwam toen tot 16 sacks en maar liefst 7 forced fumbles.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *