Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Eigenaar Patriots wil Brady voor zichzelf

New England Patriots eigenaar Robert Kraft heeft zich uitgesproken over de toekomst van quarterback Tom Brady. De eigenaar hoopt op één van twee scenarios: of Tom Brady keert terug als een Patriots-speler. Of hij gaat met pensioen.

Daarom geeft de eigenaar aan hoe moeilijk hij het vindt om Brady voor een andere ploeg te zien spelen. Kraft: ,,Tom voelt als familie. Het voelt bijna als een bloedband. Hij heeft hier zijn hele leven gespeeld. Hij is op en top professioneel en was nooit egoïstisch. Het liefst zie ik hem weer voor New England spelen.”

Toch beseft ook Kraft dat zijn wens niet perse in vervulling hoeft te gaan. “Tom is er voorafgaand aan het seizoen duidelijk over geweest, dat hij aan het einde van het jaar graag vrij wilde zijn om alle opties open te houden. Ik denk dat hij dat recht meer dan heeft verdiend.”

Met zijn spel over het afgelopen seizoen is het geen zekerheidje dat ook de Patriots coaching staff nog op Brady zit te wachten. Brady wil graag nog twee jaar spelen in een rol waarbij hij de starter is. Dat betekent dus dat hij waarschijnlijk zijn loopbaan eenzelfde twist moet geven als andere grootheden in het verleden, zoals bijvoorbeeld Brett Favre, Peyton Manning en Joe Montana.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *