Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Wes Welker gaat voor eerste ring

Als wide receiver stond Wes Welker drie keer in een Super Bowl. De kleine wide-out bereikte de finale twee keer met de New England Patriots, maar verloor in beide gevallen van Eli Manning en de New York Giants. Ook de finale met de Denver Broncos ging verloren. Welker stond toen aan de verkeerde zijde van een 43-8 verlies.

Welker maakt zondag zijn opwachting in de Super Bowl als wide receiver coach van de San Francisco 49ers. Hij kan dus zondag zijn eerste ring scoren met een speler waar hij ooit mee samen speelde. Emmanuel Sanders werd dit seizoen overgenomen van de Denver Broncos en speelde in 2014 samen met Welker.

Welker is er mede verantwoordelijk voor dat receivers zoals Deebo Samuel en Kendrick Bourne zo’n opmerkelijk seizoen doormaken, al komt de echte credit waarschijnlijk hoofdcoach Kyle Shanahan toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *