Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Brady vriendelijk verzocht op te hoepelen uit park

Tom Brady lijkt zich helemaal thuis te voelen in Tampa – iets te veel misschien wel. De nieuwe aanwinst van de Tampa Bay Buccaneers werd namelijk afgelopen weekend vriendelijk verzocht om een park te verlaten dat is afgesloten voor publiek vanwege de Corona-maatregelen.

Burgemeester Jane Castor vertelde maandag aan de regionale tv-zender WFLA TV hoe een medewerker van de stad de quarterback tegenkwam in het park. ,,Onze parken zijn gesloten en dus lopen veel parkwachters nu patrouilles om te zien of iedereen wegblijft’’ legt de burgermoeder uit. ,,Op een gegeven moment zag één van hen een individu een work-out doen in het park. Ze ging naar hem toe om hem te vertellen dat het park dicht is, en toen zag ze dat het ging om Tom Brady.’’

Op het officiële Twitter-account van de City of Tampa werd het geval overigens afgedaan als een ‘non-incident’. ,,Het spijt ons, Tom! Ons Recreatie-departement kan niet wachten om jou en de rest van de gemeenschap weer te verwelkomen met een nog grotere lach op ons gezicht. Blijf tot die tijd vooral veilig thuis en ‘flatten the curve!’’’

Het geval van Tom Brady lijkt dan onschuldig, andere NFL-spelers overtraden de Corona-regels al op grovere wijze. Zo gaf Dak Prescott onlangs nog een groot feest, nadat hij eerder al met Dez Bryant en anderen was gaan trainen.

Tampa Bay is in de football-luwe periode vooral bekend vanwege het Big Cat Rescue van Carole Baskin uit de documentaire ‘Tiger King’ met Joe Exotic.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *