Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Draft-data voor 2021 in Cleveland zijn bekend

De Cleveland Browns hebben de data bekend gemaakt voor de draft van 2021, die in hun stad plaats gaat vinden. Het circus strijkt volgend jaar van 29 april tot 1 mei neer in de tweede grote stad van Ohio.

De NFL zal hopen op een succesvollere editie dan die van dit jaar. Waar het spektakel volgens de planning voor de wereldberoemde Bellagio-fonteinen in Las Vegas had moeten plaats vinden, werden alle betrokkenen noodgedwongen verzocht vanuit thuis te blijven. Door de coronapandemie moest met webcams worden vastgelegd hoe spelers, coaches en managers op de picks reageerden.

Maar Vegas, dat deze week nog meer slecht nieuws over zich heen kreeg rondom de bouw van het nieuwe Raiders-stadion, hoeft niet te treuren. Tijdens de draft maakte NFL-commissioner Roger Goodell bekend dat de draft in 2022 alsnog vanuit de hoofdstad van Nevada wordt voltrokken.

In 2023 trekt de spelerscarrousel vervolgens naar Kansas City, thuis van de laatste Super Bowl-winnaars. Het wordt daarmee de vijfde stad op rij die nog nooit eerder decor is geweest van de draft, na Dallas (2018), Nashville (2019) en dus Cleveland (2021) en Las Vegas (2022).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *