Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Earl Thomas onder schot gehouden door eigen vrouw

Na een geëscaleerde ruzie mag Baltimore Ravens-safety Earl Thomas van geluk spreken dat hem niks ernstig is overkomen. Zijn vrouw Nina hield, na hem te hebben beschuldigd van vreemdgaan, namelijk een doorgeladen pistool op centimeters van zijn hoofd – met de vinger op de trekker.

Volgens de Amerikaanse showbizz-website TMZ Sports vond het voorval op 13 april plaats, zo valt te lezen in documenten die de site in handen heeft. Er staat omschreven hoe politieagenten de twee aantroffen: Nina, die met een mes haar man Earl achterna zit. Het pistool had de safety hier al los weten te rukken van zijn vrouw.

Nina claimt in het rapport dat Earl na een ruzie het huis eerder die dag had verlaten. Door de beelden die ze te zien kreeg door in te loggen op zijn Snapchat-account begon ze haar echtgenoot te verdenken van overspel. Met een aantal andere vrouwen besloot zij naar de Airbnb te gaan waar Earl verbleef, om hem te confronteren. Ze griste het pistool van Earl mee ‘om hem bang te maken’.

Toen ze ontdekte dat haar man inderdaad in bed lag met een andere vrouw, terwijl hij in een orgie verwikkeld was met zijn eigen broer, trok ze haar pistool. Naar eigen zeggen dacht ze dat het pistool niet kon vuren, maar volgens de politie was ze zich er niet bewust van dat er nog een kogel in het magazijn zat.

Earl bekrachtigde het verhaal grotendeels, en voegde nog toe dat Nina hem meerdere keren sloeg terwijl hij het pistool van haar probeerde af te nemen. Uiteindelijk werd Nina gearresteerd, haar wordt ‘inbreken met de intentie zware mishandeling te plegen’ ten laste gelegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *