Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Rodgers wellicht niet voor altijd Packer

Geen broodnodige receivers, maar omhoog traden voor een quarterback: dat was de realiteit tijdens de draft voor de Green Bay Packers. Verrassend, ook voor de huidige quarterback Aaron Rodgers. Op een persconferentie heeft hij voor het eerst zijn zegje gedaan over de ontstane situatie, en de kans dat we Rodgers in een ander kleur shirt gaan zien voor het eind van zijn carrière lijkt een stukje groter te zijn geworden.

,,Ik was zeker verrast, net als veel mensen. Ik kan niet zeggen dat ik heel blij werd van deze pick’’ vertelt de 36-jarige quarterback. ,,Maar blijkbaar zagen ze in Jordan Love een dusdanig groot talent dat ze het nodig achtten ervoor omhoog te traden. En daar worden ze ook voor betaald, om een goed team neer te zetten, nu en voor de toekomst.’’

,,Misschien kwam de verrassing vooral door mijn eigen gevoel. Ik dacht tot in de 40 hier te kunnen footballen, maar ik realiseer me dat ik dat nu niet meer helemaal zelf in de hand heb. Wat ik wel kan controleren, is hoe ik speel en welke beslissingen ik neem. Als de tijd rijp is, dan zou ik niet de eerste speler zijn die bij een ander team nog goed kan spelen.’’

Rodgers wil in ieder geval dat de situatie niet op de schouders van de aangetrokken QB Jordan Love komt te rusten. ,,Hem treft geen enkele blaam. Hij heeft er zin in en ziet dit als een grote kans. De dag na de draft hebben we al een geweldig gesprek gehad en ik heb er zin in om met hem te werken. Het lijkt me een goede jongen met een goed stel hersenen. Hij heeft zich knap naar boven geknokt op Utah State.’’

Voorlopig is Aaron Rodgers in ieder geval nog even te zien in Wisconsin. Maar mochten ze in Green Bay eerder klaar zijn met de quarterback dan dat Rodgers klaar is zijn carrière te beëindigen, hoeven we niet verbaasd op te kijken als hij ergens anders opduikt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *