Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Eli Manning krijgt komisch welkom van Brady op Twitter

Eli Manning heeft een klein half jaar na het beëindigen van zijn carrière een Twitter-account aangemaakt. Eenmaal aangekomen op het sociale medium kreeg de ex-quarterback een hilarisch welkom van collega Tom Brady.

,,Om Jimmy Chitwood te parafraseren: ‘Ik weet niet of het verschil zal maken maar ik geloof dat het tijd is dat ik social media ga bespelen’,, zo maakte de tweevoudig Super Bowlwinnaar zijn entree op het platform. Hij kreeg daarop meteen een komische reactie van Tom Brady.

,,Welkom Eli! Zoals altijd al, kom je weer pas opdagen in het vierde kwart’’ schreef Brady, refererend aan de vele late comebacks die de New York Giants onder het quarterbackschap van Eli Manning completeerden.

Het eerste wapenfeit van Manning op Twitter was het becommentariëren van het golftoernooi van broer Peyton, die het met golflegende Tiger Woods opnam tegen diezelfde Brady, die golfer Phil Mickelson aan zijn zijde wist. Hij deed dit als onderdeel van een sponsordeal, en grapte na afloop dat het tijd was om zijn Twitteraccount weer te deactiveren. ,,Just kidding, jullie komen niet meer van me af.’’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *