Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Hall of Fame-wedstrijd afgelast om corona

De NFL heeft de traditionele Hall of Fame wedstrijd, normaalgesproken de eerste pot in het voor seizoen, geannuleerd. Dat meldde sportzender ESPN donderdag. De reden is, niet verrassend, het coronavirus, ten gevolge waarvan inmiddels weer meer doden vallen in Amerika dan voorheen.

Traditioneel wordt voor de jaarlijks Hall of Fame-ceremonie in Canton, Ohio de Hall of Fame-wedstrijd gespeeld. Dit jaar zouden de Pittsburgh Steelers en de Dallas Cowboys het tegen elkaar opnemen in de pot die tevens het pre-season aftrapt.

Dit jaar gaat alles anders en moet de NFL dus voor het eerst een evenement geheel van de kalender halen in verband met COVID-19. Volgens ESPN wordt de wedstrijd, net als de ceremonie in zijn geheel, nu doorgeschoven naar 2021.

De NFL praat de laatste weken al over het verder verkorten van het pre-season, dat vier wedstrijden telt. In eventuele nieuwe plannen zou dat teruggebracht worden naar slechts twee wedstrijden, maar daarover is nog niks officieel bevestigd. Wat wel duidelijk is, is dat een ‘normaal’ NFL-seizoen nog lang niet zo zeker is als de NFL ons graag zou doen geloven…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *