Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Colin Kaepernick tekent contract – bij Disney

2020 is net doormidden en Colin Kaepernick heeft een contract binnen. Weliswaar niet bij een NFL-team, maar bij mediagigant Disney. Het eerste project waar de samenwerking wordt aangegaan is een documentaireserie die wordt uitgezonden op sportzender ESPN.

Na ‘The Last Dance’ over basketballegende Michael Jordan en de aangekondigde serie over Tom Brady is het nu dus de beurt aan Colin Kaepernick om zijn verhaal uitgebreider dan ooit de wereld in te slingeren. De serie moet een beeld geven van hoe de voormalige San Francisco 49ers-quarterback wist uit te groeien tot een symbool van sociaal activisme.

 ,,Met uitgebreide nieuwe interviews en een groot, niet eerder vertoond archief aan beeldmateriaal van de laatste vijf jaar, zal Kaepernick zijn verhaal vanuit zijn eigen perspectief brengen’’ liet Disney in een statement weten.

Disney grijpt de huidige situatie van constante protesten tegen politiegeweld en racisme aan om zelf haar steentje bij te dragen, zo lijkt het. ,,In deze uitzonderlijke tijden blijf The Walt Disney Company zich focussen op het produceren van diverse en inclusieve content’’ liet directeur Bob Iger namelijk nog optekenen.

Wanneer de ongetwijfeld spraakmakende serie wordt uitgezonden is nog niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *