Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Mike Zimmer langer hoofdcoach Vikings

De Minnesota Vikings gaan langer door met hoofdcoach Mike Zimmer. Amerikaanse media melden dat beide partijen een meerjarige deal tekenen.

Zimmer ging het laatste jaar van zijn contract in bij de Vikings, waar hij sinds 2014 als hoofdcoach actief is. Voor zijn tijd in Minnesota werkte de 64-jarige Zimmer onder meer als defensive coordinator bij de Dallas Cowboys, Atlanta Falcons en de Cincinnati Bengals.

Het bekendste kunststukje dat de Vikings wisten uit te halen onder leiding van Zimmer staat bekend als ‘the Minneapolis Miracle’. In de allerlaatste seconden van de Divisional Round van het seizoen 2017 wonnen de Vikings de wedstrijd van de New Orleans Saints door een miraculeuze catch van Stefon Diggs.

Komend seizoen mag Zimmer met zijn paarsen als outsider proberen hoge ogen te gooien in de altijd moeilijke NFC North, in een seizoen met daarnaast ook match-ups met Tom Brady’s Tampa Bay Buccaneers, de New Orleans Saints en de Seattle Seahawks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *