Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

AFBN trekt stekker uit seizoen

De AFBN heeft de verenigingen afgelopen woensdag via een e-mail op de hoogte gesteld van het einde van seizoen 2020-2021. Volgens het bestuur was het na de persconferentie van het kabinet afgelopen dinsdag duidelijk dat er geen perspectief is op verbetering.

Het AFBN-bestuur haalde de routekaart aan. De bond wees op het feit dat er pas bij risiconiveau 1 full contact mag worden gesport, terwijl dat risiconiveau nu op 4 staat. Omdat de overheid zelf aangeeft dat versoepelingen in kleine stapjes worden verwacht, ziet de bond zich genoodzaakt tot deze stap te komen.

“Het achterwege blijven van versoepelingen van de maatregelen samen met de sombere routekaart zorgen ervoor dat het onmogelijk zal zijn om het AFBN-seizoen 2020/2021 voort te zetten,” aldus de brief van het bestuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *