Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Carson Wentz herenigd met Reich

De quarterback coach onder wie Carson Wentz zijn grootste successen vierde heeft hem naar Indianapolis Colts gehaald. Wentz en hoofdcoach Frank Reich zijn vanaf nu weer een stelletje.

De Philadelphia raken ‘redelijk goedkoop’ van het quarterback-contract af. De ploeg is de komende twee seizoenen nog 40 miljoen dollar kwijt aan de 2nd overall draft pick van 2016, maar krijgt voor het verhandelen aan de Colts wel iets terug. De Eagles krijgen een third round pick in de draft van 2021 en een second rounder in de draft van 2022, die uiteindelijk kan uitmonden in een first round pick.

De Eagles zullen deze zeker met geïnteresseerde ogen naar Indianapolis kijken. De second rounder wordt een first rounder wanneer Wentz 75% van alle aanvallende snaps speelt. Of 70% van de snaps gecombineerd aan een plek in de play-offs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *