Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Lynch houdt vast aan Garoppolo

General Manager John Lynch van de San Francisco 49ers uit geen enkele twijfel over wie zijn startende quarterback zal zijn in het nieuwe seizoen: Jimmy Garoppolo. Ondanks alle speculaties over het eventueel vervangen van de man die de Niners naar de Super Bowl bracht, houdt Lynch zijn poot stijf.

Daarmee lijkt deze deur dicht te gaan voor de eventuele komst van Deshaun Watson van de Houston Texans. Het is bekend dat Watson het niet bepaald naar zijn zin heeft in Houston en de 49ers waren volgens Amerikaanse media nadrukkelijk in de running als mogelijke nieuwe werkgever.

,,Als Jimmy Garoppolo fit is, is hij de startende QB aan het begin van het seizoen, daar heb ik geen twijfels over’’ zo liet Lynch optekenen. Dat is overigens nog wel een vrij grote ‘als’, want twee van de laatste drie seizoenen miste ‘Jimmy G’ de seizoensstart vanwege een blessure.

Hoe dan ook, in San Francisco is men nog niet klaar met Jimmy Garoppolo en Deshaun Watson moet zijn heil elders in de NFL zoeken. Óf John Lynch is spreekwoordelijk zand in de ogen van een ieder aan het strooien…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *