Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Shaq Barrett blijft in Tampa

American football-spelers in Tampa geloven in het verhaal van Tom Brady. Hoe anders is het te verklaren dat wide receiver Chris Godwin de franchise tag omarmt, linebacker Lavonte David een nieuw contract tekent en ook Shaq Barrett niet verder kijkt dan Tampa.

Barrett liet vandaag weten dat hij ook de komende seizoenen bij Tampa Bay Buccaneers speelt. De verdediger heeft naar verluidt een vierjarig contract ter waarde van 72 miljoen dollar getekend, waarvan circa 36 miljoen dollar gegarandeerd is. Barrett kreeg in 2020 nog een franchise tag van de ploeg van Tom Brady.

De spelers hebben alle reden om nog een seizoen bij elkaar te komen. In de NFC South is verder niemand die ogenschijnlijk met de regerend Super Bowl kampioen kan wedijveren: de New Orleans Saints kregen gisteren eindelijk officieel te horen dat Drew Brees met pensioen gaat en hebben op sleutelposities spelers moeten ontslaan. Carolina Panthers lijkt anders dan Christian McCaffrey nog geen vinger in de pap te kunnen brokkelen en de Atlanta Falcons zijn sinds hun Super Bowl-verlies in 2017 dolende.

Met zo’n sterk verhaal zal het ons niet verbazen als Brady en de Buccs deze free agency een magneetwerking hebben. Het werkte in ieder geval voor Barrett.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *