Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Patriots roeren zich in free agency

Woensdag start de markt officieel, maar van wat er inmiddels over free agency naar buiten is gekomen kunnen we een ding concluderen: de New England Patriots zijn wild om zich heen aan het slaan. De laatste toevoeging aan de spelerslijst is tight end Hunter Henry.

Henry gaf eergisteren nog een liefdesverklaring aan quarterback Justin Herbert, de spelverdeler waar hij vorig seizoen nog mee samen speelde bij Los Angeles Chargers. Het grote geld kon ook Henry kennelijk niet laten liggen. Vandaag werd bekend dat hij voor drie jaar tekent bij coach Bill Belichick en zijn formatie. Wanneer hij gezond is, kan Henry een mooie toevoeging zijn. Vorig seizoen ving hij in 14 wedstrijden 60 ballen en vier touchdowns.

Henry is niet de enige top tight end die naar de Patriots gaat. Ook tight end Jonnu Smith spendeert de komende twaalf maanden in de “Commonwealth of Massachusetts“. Daarom doemen schrikbeelden op bij verdedigers die het in de hoogtijdagen van het Brady tijdperk moesten opnemen tegen zowel Aaron Hernandez als Rob Gronkowski. Cam Newton is dan weliswaar geen Brady, maar het aanzicht van twee formidabele tight ends is voor elke verdediging een uitdaging.

Naast de toevoeging van de twee tight ends zijn er ook geruchten rondom een transfer van Leonard Fournette. Fournette luistert graag -naast een aanbod uit Tampa- naar aanbiedingen uit de rest van het land. Spelen onder Belichick zal vast besproken zijn in de lockerroom van Tampa en dus een aanzuigende werking hebben voor de running back.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *