Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

NFL Draft wordt weer publieke happening

De NFL Draft 2020 gaat de boeken in als de enige Draft uit de recente geschiedenis die op afstand werd afgewerkt. Als het aan de beleidsbepalers van de NFL ligt in ieder geval. Tijdens de NFL Draft van 2021 krijgen we dus geen inkijkje in het huis van Arizona Cardinals hoofdcoach Kliff Kingsbury en geen tete-a-tete met de huisdieren van hoofdcoach Bill Belichick.

Nee, de NFL Draft 2021 vindt van 29 april tot en met 1 mei plaats in Cleveland, Ohio. Volledig in de buitenlucht, maar met publiek, aldus de wensen van de National Football League. De topspelers uit de Draft en het publiek zullen op locatie aanwezig zijn, maar worden wel verplicht een mondkapje te dragen. Volgens de CEO van de Greater Cleveland Sports Commission moet de Draft het grootste event worden van de afgelopen jaren.

Eerder liet de NFL al weten dat de NFL-teams de teamfaciliteiten mogen betrekken voorafgaand en tijdens de Draft. Vorig seizoen moesten coaches en general managers de Draft aanjagen vanuit hun eigen huiskamers.

De NFL hoopt de Draft te gebruiken om het aantal vaccinaties in de stad Cleveland op te krikken. Volgens ingewijden is een groot gedeelte van het aanwezige publiek tegen die tijd gevaccineerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *