Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Ook Cologne Centurions, Berlin Thunder weer actief

De harten van menig Amsterdam Admirals supporters draaien overuren, nu in Duitsland bekend is geworden dat ook de Cologne Centurions en Berlin Thunder uit een diepe winterslaap zijn ontwaakt. De European Football League (ELF) maakt vandaag bekend dat de twee teams vanaf juni meespelen in het allereerste seizoen van de nieuwe Europese american football league.

De league meldde anderhalve week geleden al dat het met de NFL overeenstemming had bereikt over het gebruik van de merknamen en logo’s van de voormalig NFL Europe teams. Kort na dit nieuws kwam er een bericht naar buiten dat Hamburg Sea Devils en Frankfurt Galaxy weer tot leven waren gewekt.

Naast de voormalige NFL Europe teamnamen, dropte de European Football League vandaag ook de naam van het nieuwe team Leipzig Kings bij de american football-volgers. Daarnaast werd meteen maar even ook een teleurstelling gecommuniceerd: Hannover en Ingolstadt maken geen deel uit van het allereerste seizoen.

De league heeft de intentie om 20 juni af te trappen en bestaat verder uit Stuttgart Scorpions, Wroclaw Panthers en Barcelona Gladiators.

Foto: Hans de Wolff

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *