Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

‘Aaron Rodgers wil niet meer terug naar Green Bay Packers’

Quarterback Aaron Rodgers heeft een aantal medewerkers van zijn team verteld dat hij niet meer terug wenst te keren bij de Green Bay Packers. Dat wist de Amerikaanse ESPN-reporter Adam Schefter luttele uren voor de NFL Draft te melden op Twitter.

Rodgers zou de opmerking gemaakt hebben in de context van vastgelopen contractbesprekingen. Zelf zou hij het liefs naar de San Francisco 49ers of een ander team aan de westkust van de Verenigde Staten vertrekken.

In de eerste ronde van de NFL Draft werd daarom een eventuele trade van de Packers geanticipeerd. Want was de eerste reactie vanuit de franchise dat ze vasthielden aan hun quarterback, later zou Green Bay volgens sommige bronnen toch open hebben gestaan voor een trade.

Die trade kwam er echter niet – volgens Amerikaanse media is er zelfs geen aanbod uitgebracht – en dus is Rodgers voorlopig gewoon een Packer. Nu de eerste ronde voorbij is, is de kans dat Green Bay hem kwijt weet te raken voor adequaat draftkapitaal enorm geslonken.

Mocht hij toch nog middels een trade uit Wisconsin vertrekken, dan zou het voor het eerst zijn dat een MVP van het reguliere seizoen een jaar later elders speelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *