Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Vijf teams aangemeld voor AFBN competitie

Met nog één week te gaan tot aan de deadline hebben pas vijf teams zich aangemeld voor één van de AFBN competities die eind september moeten starten. De wedstrijdleiding maakt zich nog geen al te grote zorgen: ,,Teams hebben nog tot en met 1 augustus om zich aan te melden.”

Met de inschrijvingen die voor 1 augustus binnen komen, buigt de AFBN zich over het competitieschema. Eerder liet de bond al weten dat deze competitie eind september zijn start zou moeten kennen. Het zou betekenen dat er voor het eerst sinds de coronacrisis weer American football wordt gespeeld in Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *