Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Gezamenlijke practice Bucs en Titans mondt uit in vechtpartijen

Een gezamenlijke oefening van de Tampa Bay Buccaneers en de Tennessee Titans is donderdag behoorlijk uit de hand gelopen. Maar liefst vier vechtpartijen braken uit tijdens de scrimmage, en bij één daarvan werd wide receiver Antonio Brown van het trainingsveld weggestuurd.

De wide receiver van de Tampa Bay Buccaneer werd door Chris Jackson, cornerback van de Titans, vastgehouden, waarna Kris Fulton (CB, Titans) instapte om het ruzietje te sussen. Brown ging vervolgens volledig door het lint en trok de helm van Fulton’s hoofd af, om hem vervolgens een paar rake stoten in het gezicht te verkopen.

Ook Herb Miller (CB, Bucs) en Fred Brown (WR, Titans) raakten met elkaar in de clinch. Datzelfde geldt voor Jeffery Simmons (DT, Titans) en de ervaren Buccaneers-running back Leonard Fournette. Toen Simmons weigerde zijn tegenstander los te laten, was er een tussenkomst van Fournette’s collega Ryan Jensen (C) voor nodig om die altercatie op te lossen.

Het grootste gevecht van de training ontstond volgens de aanwezige reporters – er mag tijdens grote delen van NFL practices niet worden gefilmd door journalisten – toen Devin White (LB, Bucs) een running back van de Titans naar de grond werkte. Daarop kwamen zowat de voltallige selecties van beide clubs het veld op gestormd en was onder andere Titans-hoofdcoach Mike Vrabel er voor nodig om de gemoederen wat te bedaren.

De gezamenlijke practice van de Bucs en de Titans is de eerste van twee op opeenvolgende dagen. Zaterdagnacht spelen de twee een preseason-wedstrijd tegen elkaar, hopelijk stappen de spelers dan wel met het juiste been uit bed.

Foto: Pro Shots / Zuma Press

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *