Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Geen lopend water bij start Eerste Divisie

Morgen begint ‘s-lands Eerste Divisie aan de competitie. Helemaal vlekkeloos verloopt dat niet. De wedstrijd tussen Utrecht Dominators en Maastricht Wildcats is verschoven naar 24 oktober; de wedstrijd tussen de Parrots en Den Haag Raiders wordt verplaats van Alphen naar Den Haag. Alleen de wedstrijd tussen de West Frisian Outlawz en Lightning Leiden blijft zoals oorspronkelijk gepland.

Als reden voor de verplaatsing van Utrecht Dominators – Maastricht Wildcats wordt het einde van de vakantieperiode opgevoerd. In het zuiden is de vakantie pas een week ten einde, waardoor het team uit Limburg kennelijk nog niet goed genoeg op elkaar is ingespeeld.

De reden van de verplaatsing van de Parrots en de Raiders is wellicht nog absurder. Op het terrein van Alphen, waar de wedstrijd oorspronkelijk zou worden gespeeld, is nog geen lopend water. Hierdoor kunnen de gladiatoren niet naar het toilet en kan er na afloop geen douche genomen worden. Om onfrisse consequenties uit de weg te gaan, wordt het treffen nu afgewerkt op de thuisbasis van Den Haag Raiders ’99.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *