Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Ook geen Phantoms – Giants

Ook de wedstrijd Flevo Phantoms – Groningen Giants wordt zondag niet gespeeld. De Groningen Giants zijn nog niet op oorlogssterkte en moeten de wedstrijd daarom laten schieten. Zij krijgen reglementair een forfait aan de broek. Dit betekent dat de Phantoms de wedstrijd officieel met 20-0 winnen.

De Groningen Giants lieten de spelersgroep eerder op zaterdag weten niet naar Flevoland af te reizen. Volgens de clubleiding was het door blessures, ziektegevallen en het speelschema niet mogelijk een representatief team naar de provincie te sturen.

Volgens de clubleiding betekent dit niet dat Groningen Giants het seizoen laat schieten: “We hebben nog steeds het gevoel dat we dit seizoen een capabel team de wei in kunnen sturen.”

Eerder al werd ook de wedstrijd Amsterdam Panthers – Hilversum Hurricanes uit het programma gehaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *