Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Geen publiek, maar Eerste Divisie maakt zich op voor laatste speelronde voor Kerst

De laatste American football-wedstrijden met publiek van 2021 lijken gespeeld. De coronamaatregelen die zaterdagavond ingaan maken het onmogelijk om publiek te ontvangen op de sportparken van de AFBN-teams. De competities gaan echter gewoon door, met deze zondag drie wedstrijden in de Eerste Divisie.

In Nijmegen nemen de ongeslagen Utrecht Dominators op tegen de 2-1 Parrots, een combinatieteam van de Nijmegen Pirates en de Alphen Eagles waar dit seizoen ook spelers van de Enschede Broncos meedoen. Wint de thuisploeg, dan voegt het zich bij de Dominators en Lightning Leiden, dat deze week een bye heeft, in de strijd om promotie. De Dominators kunnen bij winst juist afstand nemen van de concurrentie. Gridiron is live bij deze topper aanwezig, updates zijn de hele middag via Twitter te volgen!

De Maastricht Wildcats gaan in Eindhoven op zoek naar de eerste overwinning van het seizoen. Daar moet het dan zien af te rekenen met de Krakens, een combinatieteam dat bestaat uit spelers van de Eindhoven Raptors, Tilburg Wolves en Spijkenisse Scouts. De Krakens gaan zelf 1-1.

Een team wat eveneens nog niet wist te winnen is West Frisian Outlawz, maar de statistieken van de club uit Hoorn zijn nog wat treuriger. 0 punten voor, 157 tegen in drie wedstrijden, voor het team dat volop in opbouw is. Een score neerzetten tegen de 1-1 Den Haag Raiders zou dus al een overwinning opzich zijn.

Programma 14/11, kick-off 14:00:
Parrots vs. Utrecht Dominators
Den Haag Raiders vs. West Frisian Outlawz
Krakens vs. Maastricht Wildcats

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *