Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Demaryius Thomas volgens bronnen overleden aan beroerte

De footballwereld reageert geschokt op het overlijden van Denver Broncos’ receiver Demaryius Thomas. Thomas werd gisteren dood aangetroffen in zijn woning in Georgia. De wide receiver hing vorig seizoen de shoulderpads aan de wilgen. Hij werd slechts 33 jaar oud. Een stortvloed aan condoleances van teamgenoten, teams en spelers baant zich momenteel een weg over social media.

Het gerucht gaat dat Thomas is overleden aan de complicaties van een medische aandoening. Deze aandoening zou het resultaat zijn van een autoongeluk dat Thomas in 2019 heeft gehad en waardoor hij maar beperkte reisbewegingen kon maken. Oud teamgenoten geven aan dat de aanvaller in de afgelopen maanden steeds vaker last had van onvrijwillige stuipen. Bronnen dichtbij de familie geven aan dat hij is overleden aan een beroerte.

Thomas was pick nummer 22 in de 2010 NFL Draft en een aanvallend wapen van de Super Bowl winnaar uit 2015, Denver Broncos. Thomas speelde negen seizoenen in de NFL. In totaal kwam hij tot 777 catches, 9.763 receiving yards en 69 touchdowns. Vier keer was hij een trotse Pro Bowler.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *