Een abonnement op Gridiron The Magazine & het Gridiron Jaarboek?

Bills Mafia zamelt geld in voor slechtzienden na arbitrale dwaling

Bills Mafia is opnieuw een geniale geldinzamelingsactie gestart. De fanatieke fanbase van Buffalo Bills riep afgelopen week iedereen op om 17 dollar te doneren aan het Buffalo Center for the Visually Impaired. Slechtziende en blinde mensen dus.

De aanleiding van de ludieke actie? Een scheidsrechterlijke dwaling (een makkelijk gegeven defensive pass inference) in de verloren pot tegen Tampa Bay Buccaneers.

Woedend zijn ze bij de Bills voor de makkelijke call tegen cornerback Levi Wallace tegen Mike Evans in overtime van de wedstrijd tegen de regerend Super Bowl kampioen. Zeker omdat de Bills een aantal makkelijke calls juist niet meekregen in dezelfde wedstrijd.

De Bills Mafia is met de ludieke donaties een mooie traditie begonnen. Drie jaar geleden doneerden de supporters massaal aan de Andy Dalton Foundation. Dit is een liefdadigheidsinstelling die families met ernstige zieke en gehandicapte kinderen ondersteunt. De donaties kwamen binnen, nadat quarterback Dalton met een overwinning van de Bengals op de Ravens de Buffalo Bills toegang verschafte tot de play-offs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *