Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Arizona Cardinals onder vuur voor (a)social media

De Arizona Cardinals hebben zondagnacht kritiek te verduren gekregen over hoe de social media afdeling omging met het verlies tegen de Detroit Lions. Ze gedroegen zich als Tom Brady, vrij asociaal dus.

Op het Twitteraccount van de Cardinals is de einduitslag van de verloren wedstrijd tegen de Lions nooit geplaatst. De laatste tweet over de wedstrijd was die waarbij melding werd gemaakt van de 26-yard touchdown van quarterback Kyle Murray naar receiver Christian Kirk. Om duidelijk te zijn: die touchdown was een doekje voor het bloeden, want de Arizona Cardinals verloren de wedstrijd uiteindelijk met 12-30.

Voor de Lions was het een geweldige overwinning, die wel wat meer aandacht verdiende. De ploeg heeft nu een 2-11-1 record en is daardoor de first overall pick in de volgende NFL Draft kwijtgeraakt aan de Jacksonville Jaguars.

Quarterback Kyler Murray moest het opnieuw doen zonder wide receiver DeAndre Hopkins, die verstek moest laten gaan met een hamstringblessure. Murray kende een van zijn slechtste dagen van het jaar met een completion percentage van 56,1%.

De Cardinals staan momenteel 10-4 en hebben nog steeds de beste papieren om de divisie te winnen. De ploeg moet tijdens kerst aantreden tegen Indianapolis Colts. De Colts hebben vijf van de laatste zes wedstrijden gewonnen en maken de queeste van hoofdcoach Kliff Kingsbury er niet makkelijker op. Los Angeles Rams heeft momenteel een 9-4 record en kan vanavond met een overwinning op de Seattle Seahawks op gelijke hoogte komen. Gelukkig voor de Cardinals hebben ze nog steeds de tie-breaker vanwege het onderlinge resultaat met de ploeg uit LA.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *