Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Brees, Rivers op lijstje van New Orleans Saints

De New Orleans Saints treden voor de belangrijke Monday Night Football wedstrijd tegen Miami Dolphins aan met rookie Ian Booker. De New Orleans Saints gingen de afgelopen week te rade bij zowel quarterback Drew Brees als Philip Rivers. De vraag werd gesteld of de quarterbacks bereid waren om als backup van Book te fungeren. Beide quarterbacks gaven de Saints nul op het rekest.

De Saints zaten deze week met de handen in het haar, omdat zowel quarterback Trevor Siemian als starter Taysom Hill vanwege een coronabesmetting niet in actie mochten komen. Zowel Brees als Rivers zijn sinds dit seizoen met pensioen. De Saints (met een record van 7-7) spelen vannacht tegen de Miami Dolphins, die eenzelfde record hebben. De wedstrijd trapt om 2:15 uur Nederlandse tijd af.

Drew Brees was op vakantie met het gezin in Hawaii en heeft het idee serieus overwogen. De quarterback heeft zelfs buiten een paar ballen gegooid om te kijken of zijn arm nog sterk genoeg was, alvorens hij besloot het idee naast zich neer te leggen.

Rivers heeft de afgelopen weken vaker in de media aangegeven dat hij onder bepaalde omstandigheden bereid zou zijn de helm weer op te zetten. Kennelijk waren de omstandigheden in New Orleans niet goed genoeg en besloot de quarterback de dierbare tijd tussen Kerst en Oud & Nieuw bij familie te blijven. Rivers speelde het laatste jaar van zijn loopbaan voor de Colts, nadat hij jarenlang doorbracht bij San Diego Chargers.

De Saints kwamen uiteindelijk in hun zoektocht voor een backup uit bij Blake Bortles.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *