Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Sean Mannion quarterback Minnesota Vikings in cruciaal duel

Sean Mannion is de quarterback van de Minnesota Vikings zondagnacht in het duel met de Green Bay Packers. Minnesota moet het duel winnen om uitzicht te houden op de Play-Offs, maar kreeg vrijdag een harde klap te verwerken. Basisspeler Kirk Cousins testte positief voor het coronavirus en moet in quarantaine.

Quarterback Kirk Cousins van Minnesota Vikings is ongevaccineerd en mist hierdoor dus de cruciale wedstrijd. Mannion krijgt de voorkeur boven rookie (third round Draft pick) Kelly Mond, maar borrelt nou niet bepaald over van ervaring. Mannion gooide in zijn zesjarige NFL-loopbaan in totaal 74 passes. Hierbij gooide hij drie onderscheppingen en geen enkele touchdown.

Minnesota Vikings staat momenteel op de achtste plek in de Play-Offs race in de NFC. Zeven teams mogen over twee competitieweken de koffers pakken voor het naseizoen. Voor een Play-Offs plek moet Minnesota winnen. Het is hierna afhankelijk van een verliespartij van San Francisco 49ers (thuis tegen de Texans) of Philadelphia Eagles (uit tegen Washington Football Team).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *