Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Rob Gronkowski strijkt bonus op dankzij Tom Brady

Week 18 van het reguliere seizoen van de NFL was niet alleen een week waarin records konden worden verbroken. Het was ook nog eens een week waarin een aantal NFL-spelers zich konden verzekeren van bonussen door bepaalde mijlpalen te halen. Tight end Rob Gronkowsi was één van die spelers. Met zeven catches en 85 yards kon hij zich op de slotdag van de competitie verzekeren van een bonus van welgeteld 1 miljoen dollar.

Rob Gronkowski eindigde de wedstrijd tegen Carolina Panthers met 7 vangballen en 137 yards. De yards-bonus van een $500.000 dollar harkte Gronkowski zelfstandig binnen met een catch van 42 yards in het tweede kwart. Voor de catch-bonus van $500.000 had de tight end echter de hulp nodig van zijn maatje Tom Brady, waar hij al eerder samenwerkte.

Met nog zeven minuten te gaan werd het overgrote deel van de starters van Tampa Bay Buccaneers van het veld gehaald. De voorsprong was op dat moment groot genoeg om de tweede plek in de NFC-rangschikking te garanderen.

Tom Brady weigerde van het veld te komen.

Rob Gronkowksi had op dat moment nog één catch nodig om een half miljoen dollar bij te schrijven op de bankrekening. Brady ging in overleg met zijn coaches terug het veld in om zijn vriend persoonlijk de bonus te overhandigen met een korte pass aan de zijlijn.

De Tampa Bay Buccaneers wonnen uiteindelijk soeverein met 41-17. In de Wildcards ronde van de Play-Offs spelen ze op zondagavond 19:00 uur thuis tegen Philadelphia Eagles.

Bij Gridiron zijn we vooral benieuwd wat Antonio Brown hier van vindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *