Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Eagles kansloos ten onder in Tampa, waar Bucs doorstomen

De Tampa Bay Buccaneers zijn zonder enige moeite doorgestoten naar de divisional round van de NFL Playoffs. De Philadelphia Eagles hadden een stunt nodig om te kunnen winnen in Florida, maar kwamen daar geen moment bij in de buurt.

Vanaf het eerste kwart lopen de Eagles aan beide kanten van de bal achter de feiten aan. Daarin wordt eigenlijk meteen het verschil gemaakt, met twee hele korte rushes van de Bucs die uiteindelijk voor de touchdowns zorgen. Giovanni Bernard en Ke’Shawn Vaughn zetten de punten op het bord.

In het tweede kwart lijken de Eagles één echt goede drive af te leveren, maar in het zicht van de haven gooit quarterback Jalen Hurts een interception. Devontae Smith wordt niet gevonden, Bucs-safety Mike Edwards wel. Ruststand: 0-17.

Het wordt er na rust ook niet meer beter op voor Philly. Een muffed punt en een interception zijn onderdeel van de no-show van de Eagles in Raymond James Stadium zondagavond. Het feit dat we de naam van Tom Brady nog niet hebben hoeven noemen zegt alles: de GOAT hoeft niet op te vallen voor de Bucs om de opponent te overlopen. Rob Gronkowski en Mike Evans zetten nog wel hun naam nog op het scorebord om het feest compleet te maken.

Voor Philadelphia redden Boston Scott, Kenneth Gainwell en Devontae Smith de meubelen nog enigszins met touchdowns en een 2 point conversion, maar een upset zit er simpelweg niet in.

De Bucs mogen zich in de divisional round opmaken voor een tweede thuiswedstrijd. De tegenstander is nog niet bekend. Winnen de Dallas Cowboys van de San Francisco 49ers, dan maken de Boys de gang naar Florida. Pakken de Niners een upset win, dan komt de winnaar van LA Rams – Arizona Cardinals naar Tampa.

Foto: Pro Shots / Action Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *