Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Stafford betaalt voor lelijke smak fotograaf

Los Angeles Rams quarterback Matthew Stafford heeft veel kritiek te verduren gekregen, nadat een fotografe bij de kampioensparade van de club van het podium viel. Op beelden was te zien hoe de fotografe een doodsmak maakte, maar ook hoe de quarterback haar de rug toe keerde. De vrouw van Stafford reageerde wel meteen.

De quarterback en zijn vrouw hebben nu een charmeoffensief ingezet. Ze hebben door laten schemeren dat ze de medische kosten van de fotogafe, Kelly Smiley, vergoeden. Smiley heeft naar verluidt niet alleen een ruggewervel gebroken, ook brak ze haar lens.

“We hebben contact met haar en voelen ons erg naar over wat er is gebeurd,” meldde de familie in een statement. “We hebben haar gemeld dat we haar ziektekosten en ook haar camera’s vergoeden. We wensen haar een spoedig herstel.”

Stafford was naar verluidt beschonken ten tijde van het ongeval. Het betalen van de onkosten lijkt een handreiking om slechte karma weg te wassen.

Een GoFundMe campagne voor de fotografe, opgezet door supporters van de Los Angeles Rams, leverde 48 duizend dollar op. De GoFundMe campagne werd vrijdag stopgezet, toen het nieuws van de familie Stafford naar buiten kwam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *