Een abonnement op Gridiron The Magazine & het Gridiron Jaarboek?

Tampa Bay Buccaneers krijgt primeur in Duitsland, München

De Tampa Bay Buccaneers strijken neer in Duitsland. Het is naar verluidt het eerste NFL-team uit de geschiedenis dat voor een reguliere NFL-competitiewedstrijd naar München komt.

De Buccaneers zijn een van 18 NFL-teams die in december 2021 rechten kregen toebedeeld in International Home Marketing Areas, waaronder Engeland en Duitsland. Voorafgaand aan de Super Bowl in Los Angeles werd bekendgemaakt dat München en Frankfurt bij toerbeurt een NFL regular season game organiseren in Duitsland. De Allianz Arena krijgt als eerste de eer.

De tegenstander van de Buccaneers is nog niet bekend. Het schema wordt meestal in mei onthuld. In 2022 speelt Tampa Bay in ieder geval thuiswedstrijden tegen Atlanta Falcons, Baltimore Ravens, Carolina Panthers, Cincinnati Bengals, Green Bay Packers, Kansas City Chiefs, Los Angeles Rams, New Orleans Saints en Seattle Seahawks. Meestal wordt een internationale wedstrijd niet tegen divisiegenoten gespeeld.

De Tampa Bay Buccaneers werden dit seizoen uitgeschakeld in de NFC Conference Championship. Zij verloren als regerend Super Bowl kampioen van Los Angeles Rams.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *