Een abonnement op Gridiron The Magazine & het Gridiron Jaarboek?

CMC maakt ruimte voor free agency splash Carolina; Mayfield niet in vizier

De Carolina Panthers hebben naar verluidt geen interesse in de diensten van Baker Mayfield, die hiermee zijn kans op een basisplaats in NFL-jaargang 2022 ziet slinken. Mayfield raakte vorige week gebrouilleerd met zijn club Cleveland Browns, nadat deze club succesvol inzette op de komst van Deshaun Watson.

Mayfield sprak de nadrukkelijke wens uit om getrade te worden naar Indianapolis Colts, de ploeg die op de laatste dagen van de winter afscheid nam van quarterback Carson Wentz. De Colts hielden echter geen wens met de nadrukkelijke wens van Mayfield en sloten een deal met Atlanta Falcons voor de komst van Matt Ryan. De Falcons vulden de quarterbackpositie vervolgens op met Marcus Mariota.

De Carolina Panthers zijn wel van plan binnenkort nog te bewegen op de free agent markt, maar ze laten zich nog niet in de kaarten kijken waarom. Om geld vrij te maken werd het contract met running back CMC opnieuw onderhandeld. Christian McCaffrey luisterde naar het voorstel van zijn team om hiermee $5,5 miljoen vrij te maken in de salary cap. Het team heeft nu circa $29 miljoen over — het team heeft hiermee de meeste capruimte van alle NFL-teams.

Nog niet zo lang geleden was McCaffrey de beste running back uit de NFL. Hij vergaarde in totaal 2.392 yards en maakte 19 touchdowns in 2019. De afgelopen anderhalf seizoen miste hij echter behoorlijk wat wedstrijden door blessures.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *