Een abonnement op Gridiron The Magazine & het Gridiron Jaarboek?

“A.J. Brown niet op het trade block”

Als het aan hoofdcoach Mike Vrabel van de Tennessee Titans ligt, dan wordt wide receiver A.J. Brown geen volgende Tyreek Hill of Davante Adams. “Niet zolang ik hier hoofdcoach ben,” reageerde Vrabel op de stelling of A.J. Brown wellicht aangeboden wordt als trade materiaal.

Vrabel verwoordt hiermee het sentiment van Titans general manager Jon Robinson, die vorige week tijdens de owner’s meeting al aangaf dat het de intentie van de ploeg is om de wide receiver in Nashville te houden. “Ik houd van A.J. als een professional, maar ook als persoon. Als hoofdcoach heb ik hem goed leren kennen en zolang ik hier ben zou ik hem graag op mijn footballteam willen hebben.” 

Brown zit —net als receiver Deebo Samuel— in het laatste jaar van zijn contract. De markt voor wide receivers is overhit en er worden hoge prijzen betaald. Hierdoor konden spelers als Tyreek Hill en Davante Adams snel nieuw emplooi vinden, toen bleek dat ze bij hun huidige club het grote geld wel konden vergeten.

A.J. Brown werd in 2019 in de tweede ronde van de NFL Draft gekozen. In drie seizoenen in Tennessee kwam hij tot 185 catches voor 2995 yards en 24 touchdowns. Statistisch gezien was 2021 niet zijn beste jaar. Door een blessure aan de borst mistte hij vier wedstrijden, waardoor zijn cijfers niet zo indrukwekkend waren.

De Titans hebben onlangs wide receiver Robert Woods overgenomen van de Los Angeles Rams. Hiervoor liet het team Julio Jones gaan. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *