Een abonnement op Gridiron The Magazine & het Gridiron Jaarboek?

Deebo Samuel verwijdert San Francisco 49ers van zijn Instagram

Is er mot tussen Deebo Samuel en de San Francisco 49ers of is de ster van het team gehacked? De wide receiver annex running back heeft alle verwijzingen van de club verwijderd op zijn Instagram account. Samuel paste zijn profielfoto aan en haalde circa 80 posts van zijn account af die naar de stad aan de Golden Gate Bridge verwijzen.

Samuel is naar verluidt verwikkeld in contractonderhandelingen met General manager John Lynch. Vorig seizoen was Deebo een spil in de aanval van de 49ers met 77 catches voor 1405 yards en zes touchdowns. Ook ontwikkelde de receiver zich als aangename verrassing op de running back positie. Samuel liep 59 keer met de bal voor 365 yards en nog eens acht zespunters. Hij werd uitverkozen tot de Pro Bowl.

Samuel verdient met andere woorden een vet nieuw contract.

De huidige transacties op de wide receiver-markt brengen de San Francisco 49ers wel in de problemen. Receivers als Tyreek Hill, Davante Adams en meer recentelijk Stefon Diggs tekenden allemaal contracten die de lat hoger legden tussen de 80 en 105 miljoen dollar over meerdere seizoenen.

Het team heeft momenteel weinig cap space, omdat het quarterback Jimmy Garoppolo nog in de boeken staat. Garoppolo is boekhoudkundig nog zo’n 25 miljoen dollar waard. De verwachting was dat hij met de eerste golf van free agency een ander team gevonden zou hebben, maar de quarterback besloot eigenhandig om de schouder van zijn werparm te laten opereren.

Naast Deebo Samuel wil San Francisco ook graag het contract van Nick Bosa onder het licht houden. 

Eerder dit seizoen verwijderde Arizona Cardinals quarterback Kyler Murray alle verwijzingen naar het team van zijn Instagram-account. Murray verdedigde de actie door te stellen dat ‘kinderen van zijn leeftijd dat gewoon af en toe doen’.  

Laten we voor de San Francisco 49ers hopen dat dit ook bij Samuel het geval is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Final NFL Mock Draft

Analist Robbert-Jan Drost komt op de dag voor de NFL Draft met zijn laatste Mock. Happy Draft Day, footballvrienden! 1. Carolina Panthers: Bryce Young, QB,

Lees verder »