Een abonnement op Gridiron The Magazine & het Gridiron Jaarboek?

Dwayne Haskins omgekomen bij noodlottig ongeval

Quarterback Dwayne Haskins van de Pittsburgh Steelers is gisteravond omgekomen bij een noodlottig ongeval. De spelverdeler, die groot werd als college speler bij Ohio State, is door een vrachtwagen aangereden op een snelweg in Zuid-Florida. Haskins werd slechts 24 jaar oud.

Dwayne Haskins werd als vijftiende gekozen in de NFL Draft van 2019 door de Washington Commanders. Na anderhalf seizoen raakte de quarterback daar op de bank en tekende hij bij de Pittsburgh Steelers.

Juist in dienst van die formatie was hij zaterdag onderweg. Haskins zou na het pensioen van Ben Roethlisberger de kans krijgen om samen met Mitch Trubisky en Mason Rudolph te strijden voor een basisplaats. Naar verluidt had de spelverdeler afgesproken met enkele teamgenoten voor een workout. Het ging mis toen de auto van Haskins onderweg panne kreeg. Haskins wilde de snelweg oversteken om hulp te halen en werd hierbij geschept door een tegemoetkomende vrachtwagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *