Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Ook Derek Carr krijgt zijn pay-day bij Raiders

De Las Vegas Raiders hebben hun toekomst onlosmakelijk verbonden aan quarterback Derek Carr. Sinds de komst van hoofdcoach Josh McDaniels werd er veel gespeculeerd, maar de kogel is dan nu toch echt door de kerk. De quarterback ontvangt een contractverlenging van drie seizoenen die van hem een 100-million dollar man maakt.

McDaniels onthulde vorige week al dat hij hoopte dat beide partijen eruit zouden komen. ‘Eruit komen’ betekent in dit geval een bedrag ophoesten van $121,5 miljoen dollar. Derek Carr blijft hierdoor tot en met 2025 aan het team uit Las Vegas verbonden. Uiteraard hoopt de formatie met Carr een gooi te doen naar de Super Bowl van februari 2024, die in de gokstad plaats gaat vinden.

Ongetwijfeld dat de contractverlenging is versneld door de komst van wide receiver Davante Adams, het andere puzzelstuk uit de aanval van de Raiders. Adams heeft er geen geheim van gemaakt dat hij specifiek heeft gekozen voor de formatie — omdat het zijn lievelingsformatie is, maar ook omdat hij samen met Derek Carr op de universiteit heeft gespeeld.

Met 193 touchdowns en 85 interceptions kan Carr redelijke loopbaancijfers overleggen met 31.700 yards. Het enige dat in het nadeel van de quarterback spreekt is zijn prestaties in het naseizoen. In acht seizoenen haalde de quarterback pas een keer de play-offs en dat was vorig seizoen; de quarterback was one and done toen hij uit de play-offs werd gewipt door de Cincinnati Bengals. Carr gooide die wedstrijd een onderschepping, waardoor de wedstrijd verloren ging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *