Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Denzel Ward tekent zich hemeltje rijk

Cornerback Denzel Ward heeft een nieuw contract getekend bij de Cleveland Browns. De verdediger, die als vierde overall werd gekozen in de NFL Draft van 2018, is met zijn contract officieel grootverdiener. Ward tekent voor vijf seizoenen bij in Cleveland en krijgt hiervoor in ieder geval $71,25 miljoen gegarandeerd bijgeschreven op de rekening. In potentie is het contract $100,5 miljoen waard.

Ward speelde college ball bij Ohio State, toen hij in 2018 door de selectie van de Browns in de staat mocht blijven. De verdediger kwam tot dusver in 52 wedstrijden uit voor de bespeler van de AFC North. Afgelopen seizoen bouwde hij voort op zijn consistente loopbaan. Hij noteerde 10 deflected passes en wist de vijandige quarterbacks drie keer te onderscheppen.

“In een perfecte wereld ben ik zeker de rest van mijn loopbaan een Cleveland Brown,” liet de speler zich onlangs ontvallen aan journaliste Mary Kay Cabot van de Cleveland Plain Dealer. Het lijkt erop dat het voor Ward een perfecte wereld is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *