Een abonnement op Gridiron The Magazine & het Gridiron Jaarboek?

Next-Gen Flag Football in Olympisch Stadion

Op 20 en 21 mei aanstaande wordt er een mega sportevenement gehouden in en om het Olympisch Stadion in Amsterdam voor alle nieuwe en onbekendere sporten in Nederland. Dit evenement staat bekend als Next-Gen. IMPACT Flag Football gaat hier twee volle dagen aan de slag met de non-contact variant van American football.

IMPACT Flag Football organiseert op vrijdagochtend het Amsterdams Scholenkampioenschap. Daarnaast wordt op de zaterdag een toernooi op uitnodiging georganiseerd. De Next-Gen Bowl wordt gespeeld op zaterdag 21 mei van 9 tot en met 17 uur. Teams die hier aan mee willen doen, kunnen voor info mailen met dennis@impactff.nl. Er is maar beperkte ruimte voor inschrijvingen, dus wees er snel bij.

Next-Gen is een evenement van Gemeente Amsterdam, AFBN en IMPACT Flag Football.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *